ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Βοηθάμε κάθε άνθρωπο να φτιάξει τη δική του ποιοτική καθημερινότητα

Αποστολή μας να προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία διαμονής και επίσκεψης στους χώρους του Ιασώ.
Έχοντας συνεχώς στο πλευρό μας αξιόπιστους συνεργάτες και προσθέτοντας στο δυναμικό μας όλο και περισσότερα μέλη, δημιουργείται μια αλυσίδα ανθρώπων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ατόμου.
Εδώ, επιλέγουμε τον τρόπο που θέλουμε να ζούμε, διαμορφώνουμε τις κατάλληλες συνθήκες και εργαζόμαστε ομαδικά για να το καταφέρουμε.
Επενδύουμε όχι μόνο στις ιατρικές και νοσηλευτικές μας υπηρεσίες, που αποτελούν μακροχρόνια θεμέλια αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης του Ιασώ, αλλά και σε υπηρεσίες που προσφέρουν χαρά και βοηθούν τους φιλοξενούμενούς μας να πετυχαίνουν μικρούς και μεγάλους στόχους της καθημερινότητας.

Ιατρική παρακολούθηση

Στο Ιασώ έχουμε τον «οικογενειακό» μας παθολόγο, ο οποίος έρχεται καθημερινά, ενημερώνεται για το ιστορικό κάθε νέου πελάτη και αναλαμβάνει την παρακολούθηση και τη συνταγογράφηση των απαιτούμενων φαρμάκων.
Επιπλέον, μια μεγάλη ομάδα εξωτερικών ιατρών, όλων των ειδικοτήτων, και θεραπευτών (όπως ψυχοθεραπεία, λογοθεραπεία κλπ) βρίσκεται διαρκώς στη διάθεσή μας και μας επισκέπτεται εκτάκτως ή δρομολογημένα για τον απαραίτητο έλεγχο και την εξέταση ασθενών που το χρειάζονται.
Φυσικά, αν το επιθυμεί ο φιλοξενούμενος ή η οικογένειά του, υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης συγκεκριμένου εξωτερικού ιατρού.
Σε περίπτωση οποιασδήποτε μεταφοράς, για την ασφάλεια του ασθενούς, αναλαμβάνουμε τη συνοδεία, πάντα σε συνεννόηση με την οικογένεια.

Εξειδικευμένη φροντίδα και ενεργή διαχείριση ατόμων με:

  • Γεροντική άνοια
  • Εγκεφαλικά επεισόδια
  • Νόσο Alzheimer
  • Κινητικά προβλήματα
  • Νοητικά προβλήματα
  • Σακχαρώδη διαβήτη

Νοσηλευτική φροντίδα

Η νοσηλευτική μας ομάδα είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του Ιασώ.
Βρίσκονται διαρκώς στη μονάδα και στο πλευρό κάθε φιλοξενούμενου για να προσφέρουν 24ωρη φροντίδα και αφοσίωση, καθώς και μια καλή παρέα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πάντα πρόθυμοι να στηρίξουν ψυχολογικά και συναισθηματικά τους ασθενείς, αλλά και έτοιμοι να ανταποκριθούν σε περιπτώσεις επείγουσας ιατρικής ανάγκης.
Φροντίζουν το ντύσιμο και την περιποίηση των φιλοξενούμενων και τους βοηθούν να παραμένουν ενεργοί και δραστήριοι, με σκοπό το σώμα και το πνεύμα να βρίσκονται σε λειτουργία.

Φυσικοθεραπεία & Άσκηση

Δίνοντας έμφαση στη σωματική ευεξία και κινητικότητα, βελτιώνουμε την ψυχική μας υγεία και δημιουργούμε μια ακόμα πιο ποιοτική καθημερινότητα.
Για τον λόγο αυτό, έχουμε στη διάθεσή μας ένα πλήρως εξοπλισμένο φυσικοθεραπευτήριο με σύγχρονα μηχανήματα, κατάλληλα για τη θεραπεία ενός μεγάλου φάσματος κινητικών παθήσεων και συγγενών δυσλειτουργιών, καθώς και όργανα γυμναστικής (ποδήλατο, διάδρομο κλπ) για διατήρηση μιας υγιούς φυσικής κατάστασης.
Παράλληλα, έχουμε και στη διάθεση μας το δημοτικό στάδιο Πεύκης, ακριβώς απέναντι από την είσοδο του κτιρίου μας, δίνοντας τη δυνατότητα για γυμναστική και κοινωνικοποίηση στον ανοιχτό αέρα όλο το χρόνο.

Έτσι, κάθε φιλοξενούμενος ή επισκέπτης εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα καθημερινής κινητικής απασχόλησης και αποκατάστασης, προσαρμοσμένο στο ιατρικό του ιστορικό και τις κινητικές του ικανότητες.
Με την καθοδήγηση των έμπειρων φυσικοθεραπευτών μας, και σε συνεννόηση πάντα με τους επιβλέποντες ιατρούς, γίνονται σημαντικά βήματα βελτίωσης στην κινητική λειτουργία των ατόμων και συχνά απαλλάσσονται από έντονους μυϊκούς πόνους.

Διατροφή

Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του ανθρώπου, ειδικά όσο μεγαλώνουμε. Στο Ιασώ έχουμε τους δικούς μας μάγειρες που προσφέρουν σπιτικό φαγητό, μαγειρεμένο με αγάπη, χρησιμοποιώντας μόνο αγνά υλικά και εποχικά φρούτα και λαχανικά.

Ο διαιτολόγος μας διαμορφώνει ένα εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα, πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες της τρίτης ηλικίας, που περιλαμβάνει γευστικά πιάτα τόσο της ελληνικής όσο και της διεθνούς κουζίνας.
Υπάρχει, επιπλέον, η δυνατότητα προσαρμογής του διαιτολογίου στις ανάγκες κάθε φιλοξενούμενου, είτε λόγω προσωπικών προτιμήσεων είτε λόγω διατροφικών περιορισμών.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια των φιλοξενούμενων και της μονάδας μας αποτελεί προτεραιότητα. Οι πόρτες μας κλειδώνουν κάθε βράδυ, ενώ όλοι οι όροφοι παρακολουθούνται διαρκώς από υψηλά συστήματα ασφαλείας.
Με προηγμένα συστήματα κλήσης, οι φιλοξενούμενοι καλούν άμεσα τις διανυκτερεύουσες νοσοκόμες.

Επιπλέον, καλύπτουμε διεθνείς προδιαγραφές πυρασφάλειας με πλήρη εξοπλισμό, εναλλακτικές εξόδους διαφυγής, συστήματα προστασίας και υποβοήθησης βάδισης, καθώς και ξύλινα πατώματα για την ασφάλεια των ενοίκων.

Δημιουργική απασχόληση

Η καλλιτεχνική ευαισθησία και η δημιουργικότητα των ατόμων της τρίτης ηλικίας οδηγούν σε ψυχική ισορροπία και εσωτερική πληρότητα.

Η μουσική, το πλέξιμο, η ανάγνωση βιβλίων, η προβολή ταινιών και πολλές άλλες ασχολίες μέσα στο Ιασώ ενδυναμώνουν τη συνεργασία των μελών μας και τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, γεμίζουν ευχάριστα τη μέρα και υπενθυμίζουν τη δύναμη ψυχής και τη θέληση για ζωή που μπορούμε να έχουμε σε κάθε ηλικία.

Υπηρεσίες περιποίησης

Η εξωτερική εμφάνιση, η προσωπική υγιεινή και η καθημερινή φροντίδα παίζουν σημαντικό ρόλο στη διάθεση των φιλοξενούμενων και συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής που θέλουμε να έχουν.
Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προσφέρουμε υπηρεσίες καλλωπισμού, όπως περιποίηση μαλλιών, μανικιούρ-πεντικιούρ και ξύρισμα προσώπου με τη βοήθεια επαγγελματιών που επισκέπτονται τη μονάδα μας.


Μάθετε περισσότερα για το Ιασώ
εγκαταστασεισ
Η κάθε μας μέρα γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη
τοποθεσια
Καλύτερη ποιότητα ζωής σε ένα πράσινο καταφύγιο στο κέντρο της πόλης.