Τοποθεσια

Το μέρος όπου έχεις τα πάντα

Η μονάδα μας βρίσκεται απέναντι από το δημοτικό γήπεδο Πεύκης και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα σε όλους τους ορόφους, καθώς και τη δυνατότητα προγραμμάτων κινητικής αποκατάστασης και καθημερινής εκγύμνασης σε αυτό, επιπλέον του εσωτερικού φυσικοθεραπευτηρίου μας.

Η περιοχή αποκτά ζωντάνια από τον κόσμο και τις οικογένειες που ζουν εκεί, αλλά ταυτόχρονα έχει αρκετή ησυχία λόγω της μειωμένης κυκλοφορίας αυτοκινήτων.
Η τοποθεσία μας ενδείκνυται για κοντινές εξορμήσεις και για αυτόν τον λόγο, με σεβασμό στον προσωπικό χρόνο και κατανόηση στην ανάγκη για ιδιωτικότητα, προτρέπουμε κάθε άτομο που είναι πλήρως λειτουργικό, να συνεχίσει την κοινωνική του ζωή και εκτός των δομών φιλοξενίας μας.

Ακόμα, όμως, και για τους φιλοξενούμενούς μας που χρήζουν βοήθειας, υπάρχει η δυνατότητα συνόδευσής τους στις διάφορες εξωτερικές δραστηριότητες.

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Κέντρο Πεύκης
200μ.
Σταθμός ηλεκτρικού ΚΑΤ
400μ.
Στάση λεωφορείου
150μ.
Εστιατόρια και καφέ
180μ.
Δημοτικό πάρκο Πεύκης
500μ.

Άμεση πρόσβαση

Δίπλα στο Ιασώ, υπάρχει πληθώρα μαγαζιών, κομμωτηρίων, εστιατορίων, καφενείων και εκκλησία, για να διατηρούν οι φιλοξενούμενοι τις παλιές τους συνήθειες και να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται και εκτός της μονάδας.

Δίπλα στο πράσινο

Ένα δενδροφυτεμένο πάρκο σε απόσταση 100 μέτρων προσφέρει ομορφιά και ζωντάνια στην περιοχή και φέρνει τους φιλοξενούμενους σε επαφή με τη φύση.

Εύκολη μετακίνηση

Η μονάδα μας βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από τον σταθμό του ηλεκτρικού Κ.Α.Τ. και προσεγγίζεται από 7 λεωφορειακές γραμμές, συνδυάζοντας τα οφέλη της πόλης με την ησυχία και την ασφάλεια ενός προαστίου.
Μάθετε περισσότερα για το Ιασώ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Παρέχουμε υπηρεσίες που προσφέρουν σωματική και ψυχική ισορροπία
εγκαταστασεισ
Η κάθε μας μέρα γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη