Από το 2022

Νέες εγκαταστάσεις για ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα

Οι χώροι φιλοξενίας μας έχουν εμπλουτιστεί με προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό και περισσότερα δώματια, προσφέροντας μια ασφαλέστερη και ποιοτικότερη καθημερινότητα.

Επιπλέον, η επέκταση πρασίνου, η διεύρυνση των κοινόχρηστων χώρων και η ειδική τους διαμόρφωση προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα και ευνοούν την υγιή συνύπαρξη και τη δημιουργικότητα.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Εργασιοθεραπεία

Ψυχολογική
υποστήριξη

ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Σύγχρονες και προσεγμένες εγκαταστάσεις που προσφέρουν έναν ποιοτικό τρόπο ζωής

  • Πολυχώρος εργασιοθεραπείας
  • Σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο
  • Μεγάλος εξωτερικός προαύλιος χώρος
  • Κομμωτήριο
  • Κοινόχρηστα σαλόνια
  • Ειδικά σχεδιασμένα μπάνια ΑΜΕΑ σε κάθε δωμάτιο

41
ανακαινισμένα
δωμάτια
1000τμ
κοινόχρηστοι
χώροι

Τα δωμάτια μας

Η μονάδα μας διαθέτει πολυτελή μονόκλινα, δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια στους τέσσερις ορόφους του κτιρίου. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει τηλεόραση και τηλέφωνο και κάθε όροφος διαθέτει ευρύχωρο μπάνιο για Α.Μ.Ε.Α..
Οι ένοικοι έχουν τη δυνατότητα να φέρουν τα δικά τους αντικείμενα και είδη διακόσμησης, για να διαμορφώσουν τον χώρο όπως επιθυμούν.
Στη μονάδα αναλαμβάνουμε το πλύσιμο των ρούχων, χωρίς επιπλέον χρέωση, όπως επίσης και τη διεκπεραίωση οποιασδήποτε εξωτερικής τους υποχρέωσης.

Οι κοινόχρηστοι χώροι

Εκεί οι φιλοξενούμενοι περνούν αρκετό χρόνο μέσα στη μέρα και αποτελούν σημεία κοινωνικοποίησης.
Κάθε όροφος διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι με αναπαυτικές καρέκλες-πολυθρόνες και τραπεζάκια, όπου οι ένοικοι μπορούν να μοιράζονται στιγμές με τους άλλους φιλοξενούμενους, να τρώνε, να διαβάζουν, να δέχονται συγγενείς και φίλους και να βλέπουν ταινίες και τηλεόραση.

Η φιλική διακόσμηση

Δίνουμε προτεραιότητα στην αισθητική των χώρων μας, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που βελτιώνει την ποιότητα ζωής και τη διάθεσή μας.
Ο μοντέρνος εξοπλισμός και η σύγχρονη διακόσμηση της μονάδας μας συνοδεύεται από κλασικά έργα του μεγάλου ζωγράφου Γιάννη Τσαρούχη, που επί μία δεκαετία μάς επισκεπτόταν καθημερινά για φυσιοθεραπευτική φροντίδα και ο οποίος είχε την έμπνευση του ονόματος Ιασώ.

Οι επισκέψεις

Στη μονάδα μας το επισκεπτήριο είναι ελεύθερο.
Συγγενείς και φίλοι έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τους φιλοξενούμενούς μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με σεβασμό πάντα στην ηρεμία των υπολοίπων.
Σε περίπτωση που οι συγγενείς των ενοίκων βρίσκονται μακριά, υπάρχει δυνατότητα καθημερινής τηλεφωνικής ή διαδικτυακής επικοινωνίας.
εγκαταστασεισ
Δημιουργούμε ασφαλείς, καθαρούς και
καλαίσθητους χώρους φιλοξενίας,
για να απολαμβάνετε
ακόμα περισσότερο τη
διαμονή σας
01
02
03
04
Μάθετε περισσότερα για το ΙΑΣΩ
Υπηρεσιεσ
Παρέχουμε υπηρεσίες που προσφέρουν σωματική και ψυχική ισορροπία
τοποθεσια
Καλύτερη ποιότητα ζωής σε ένα πράσινο καταφύγιο στο κέντρο της πόλης.